Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada protez kol görmek

Rüyada protez kol görmek

Rüyada protez kol görmek edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, elinin de bollaşacağına, çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, talihinin artacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada protez kol gördüyseniz:

  • Uzağı görerek hareket etmenizde fayda var.

Rüyada protez kol görmek her kararlarında onların arkasında olacağına, karamsar ve umutsuz olacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine rivayet eder.

Rüyada protez parmak görmek kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına, girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine, sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada diş protezi görmek çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada protez dişinin düştüğünü görmek borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına delalet eder.

Rüyada protez ayak görmek işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine delalet eder.

Rüyada protez bacak görmek rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine yorulmaktadır.

Rüyada protez el görmek üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada protez dişin düştüğünü görmek elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments