Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada diş protezi görmek

Rüyada diş protezi görmek

Rüyada diş protezi görmek bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine, ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine tabir olunur.

Rüyada diş protezi gördüyseniz:

  • Küçük hediyeler alabilir ya da küçük iyilikler görebilirsiniz.

Rüyada protez diş yaptırmak sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine ve özellikle çevresinde değişiklikler yapıp, gerçek dostluklarına odaklanacağına, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine yorulur.

Rüyada diş protezi görmek işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, moralini ve neşesini kaybedeceğine, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına alamet eder.

Rüyada protez dişin düştüğünü görmek sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada protez kol görmek her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, rüya sahibinin sağlığına geri kavuşacağına delalettir.

Rüyada protez dişinin düştüğünü görmek huzurlu günler görüleceğine, bir sebeple bir dönem üzüleceğine, iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada protez ayak görmek ters giden olayların düzeleceğine, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına yorulmaktadır.

Rüyada protez bacak görmek iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine yorulur.

Rüyada protez parmak görmek ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments