Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada protez el görmek

Rüyada protez el görmek

Rüyada protez el görmek sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, beklenmedik kapıların açılmasına, çalışmaların beğeni almayacağına, huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber rüya sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada protez el gördüyseniz:

  • Olaylar karşınıza aniden çıkabilirler.

Rüyada protez el görmek güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, rüyayı gören kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada protez dişin düştüğünü görmek bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, kısmetinin açık olacağına, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına delalet eder.

Rüyada protez parmak görmek sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine, büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine işaret eder.

Rüyada protez diş yaptırmak çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına yorulmaktadır.

Rüyada protez ayak görmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına yorulur.

Rüyada diş protezi görmek kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, hak ettiği mutluluğu yakalayacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada protez dişinin düştüğünü görmek çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına yorulur.

Rüyada protez bacak görmek bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments