Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pot kırmak

Rüyada pot kırmak

Rüyada pot kırmak mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, parasına da para ekleyeceğine, rızkın ve kazancın artacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine, girişimlerde bulunacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Rüyada pot kırmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla, sevgilinizle ya da işle ilgili veya yaratıcı planlar üst üste gelebilir, çifte randevulardan kaçınmak için zamanınızı doğru kullanmalısınız.

Rüyada pot kırmak keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına alamet etmektedir.

Rüyada harry potter olmak güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada harry potter görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dişlerini sıkarak kırmak başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine işaret eder.

Rüyada bardağı fırlatıp kırmak kazancınızın artacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada çürük yumurta kırmak hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada cam vazo kırmak hayatın keyifli bir hale geleceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına yorulmaktadır.

Rüyada başında bardak kırmak işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına, borçlarının çoğalacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments