Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada portakal ikram etmek

Rüyada portakal ikram etmek

Rüyada portakal ikram etmek ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, iç sıkıntısına, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına tabir olunur.

Rüyada portakal ikram etmek gördüyseniz:

  • Evinizde daha rahat etmenizi veya bazı olaylar açısından daha verimli olmanızı sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada portakal suyu ikram etmek nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada portakal ikram etmek tüm beklentilerini yerine getireceğine, rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına, adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ekşi portakal yemek aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada soyulmuş portakal görmek kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, kendine döneceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine delalet eder.

Rüyada portakal fidanı görmek onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada portakal suyu almak en büyük hayalinin gerçekleşeceğine, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine alamet eder.

Rüyada büyük portakal görmek kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada portakal hediye almak hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments