Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada portakal hediye almak

Rüyada portakal hediye almak

Rüyada portakal hediye almak ondan her zaman iyi haberler alınacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, yeni adımlar atacağına, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada portakal hediye almak gördüyseniz:

  • Belli alanlarda tecrübelerinize güvenin.

Rüyada portakal hediye almak insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına inanılır.

Rüyada portakal ve mandalina görmek sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, yeni bir hayata adım atılacağına, rüya sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çuvalla portakal görmek sıkıntılı günler geçireceğine, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına alamet eder.

Rüyada portakal atmak çaresizliğinin büyüyeceğine, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına, zinaya ve yasak olana uzak duracağına delalet eder.

Rüyada yeşil portakal görmek işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada biriyle portakal yemek yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına işaret eder.

Rüyada ekşi portakal görmek mutlu ve hafif hissedeceğine, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada portakal dilimi görmek bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine, sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments