Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekşi portakal yemek

Rüyada ekşi portakal yemek

Rüyada ekşi portakal yemek çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, karlı çıkacağına, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, kısa süre içinde engelleneceğine, mutluluğunun katlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ekşi portakal yemek gördüyseniz:

  • Öfkenizi yakınlarınıza yansıtmayın.

Rüyada ekşi portakal yemek üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, hayırlı ve güzel haberler alacağına inanılır.

Rüyada ekşi portakal görmek çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, hayata karşı cesaretini kıracağına, huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine delalettir.

Rüyada ekşi ekmek yemek yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada ekşi bir şey yemek dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, bunun da rüya sahibine sorun olacağına alamet eder.

Rüyada ekşi pasta yemek kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, garanti olacak bir yer edineceğine, çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına işarettir.

Rüyada ekşi nar yemek yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, bekarlar için güzel bir evliliğe, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ekşimiş yemek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına delalet eder.

Rüyada ekşi yemek yemek birçok konuda daha dikkatli olunacağına, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments