Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada portakal fidanı dikmek

Rüyada portakal fidanı dikmek

Rüyada portakal fidanı dikmek işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, başarıya giden yollarını açacağına, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan rüya sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, hayatı boyunca hep sevileceğine, rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına işaret eder.

Rüyada portakal fidanı dikmek gördüyseniz:

  • Haberleşmeler konusunda yaşayacağınız problemleri ise çevrenizdeki insanlardan yardım alarak çözümleyin.

Rüyada portakal fidanı dikmek yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına alamet eder.

Rüyada portakal fidanı görmek kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ceviz fidanı dikmek özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada patlıcan fidanı dikmek elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, eksiği kendinde bulacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada domates fidan dikmek çevre, iş ve mekan değiştireceğine, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fidanı dikmek yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, parasız ve işsiz kalacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada sebze fidanı dikmek ticaretinin de hızlanacağına, kendi patronu olacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada yeşil fidan dikmek rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments