Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polisten kaçmak

Rüyada polisten kaçmak

Rüyada polisten kaçmak ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine, hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine, onların bir adım önüne geçeceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına delalettir.

Rüyada polisten kaçmak gördüyseniz:

  • Plan veya programınızın yaptıklarınızdan daha fazlasına ihtiyacı var.Ani tepkiler aksiliklere veya şanssız durumlara neden olabilir.

Rüyada arabayla polisten kaçmak mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına işarettir.

Rüyada polis ve jandarmadan kaçmak işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına rivayet eder.

Rüyada polislerden kaçmak sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına rivayet eder.

Rüyada polis kaçmak düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına alamet eder.

Rüyada polisten kaçmak maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine delalettir.

Rüyada adam öldürüp polisten kaçmak alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına, korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sivil polisten kaçmak uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, hayırlı yollar keşfedeceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada polisten arabayla kaçmak maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments