Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak kiri yıkamak

Rüyada ayak kiri yıkamak

Rüyada ayak kiri yıkamak işini layığı ile yerine getireceğine, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına, halinin iyi olduğuna, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına yorulur.

Rüyada ayak kiri yıkamak gördüyseniz:

  • Alışverişe çıkmak veya arkadaşlarla planlar yapmak türünde keyifli aktivitelere katılabilirsiniz.

Rüyada ayak kiri yıkamak ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kirli ayak yıkamak gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına delalettir.

Rüyada kirli halı yıkamak Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, işinde ustalaşacağına delalet eder.

Rüyada kirli balkon yıkamak hayırlı bir yuva kurulacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine delalet eder.

Rüyada kirli bulaşık yıkamak kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada kirli elbise yıkamak aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kirli çarşaf yıkamak sorunlarının günden güne artacağına, sabırla hayatına devam edeceğine, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına alamet eder.

Rüyada kirli gömlek yıkamak yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, büyük mutluluklar yaşanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments