Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli halı yıkamak

Rüyada kirli halı yıkamak

Rüyada kirli halı yıkamak başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına inanılır.

Rüyada kirli halı yıkamak gördüyseniz:

  • Belli konularda beklediğiniz bilgilere ulaşabilmek için harekete geçmeniz gerekiyor.

Rüyada kirli halı yıkamak gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, zengin için yoksulluğa, düzeninin bozulacağına inanılır.

Rüyada kirlenmiş halı görmek büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, sorunların üstüste geleceğine, çirkin amellere delalettir.

Rüyada halının kirli olduğunu görmek ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, rahat bir hayatı olacağına, dertlerinin artacağına yorulur.

Rüyada kirli halı görmek çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine delalet eder.

Rüyada halının kirlendiğini görmek huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine, aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada kirli halı silmek çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada halıyı kirli görmek kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, işlerinde kara geçeceğine, konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına delalettir.

Rüyada kirli halı temizlemek işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments