Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polise sığınmak

Rüyada polise sığınmak

Rüyada polise sığınmak geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, kadim dostlar edineceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine delalettir.

Rüyada polise sığınmak gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda yaşadığınız hareketlilik size bazı kalpleri fethetmek için cesaret toplamanıza yardımcı olabilir.

Rüyada polise sığınmak sevdiklerini de koruyacağına, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, her şeyin gönlünce olacağına delalet eder.

Rüyada birine sığınmak yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, zorlukların geride kalacağına, yönlendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kiliseye sığınmak yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, etrafındakiler tarafından kutlanacağına, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına inanılır.

Rüyada kaçarken camiye sığınmak hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine rivayet eder.

Rüyada yağmurdan sığınmak tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada bir eve sığınmak içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına alamet eder.

Rüyada camiye sığındığını görmek çok zor durumlara düşeceğine, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine, keyfinin olmayacağına işarettir.

Rüyada mağaraya sığınmak uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, hayırlı işlere imza atacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments