Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada poker görmek

Rüyada poker görmek

Rüyada poker görmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına, istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada poker gördüyseniz:

  • Bir kişinin güvenilirliği konusunda emin olmanıza ya da tamamen güveninizi kaybetmenize neden olacak gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada poker görmek alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, güzel evlatlar yetiştireceğine, işlerinin sarpa saracağına delalettir.

Rüyada poker oynamak yetim sevindireceğine, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada poker oynadığını görmek çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, isteklerini yerine getireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bülent Özcan

Rüyada kendimi poker oyunu oynarken gördüm Diğer oyuncuları tanımıyorum. kazanıp yada kaybettiğimi görmedim