Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada platonik sevgiliye sarılmak

Rüyada platonik sevgiliye sarılmak

Rüyada platonik sevgiliye sarılmak iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada platonik sevgiliye sarılmak gördüyseniz:

  • Maddi konularda aşırı duygusallıktan kaçınmalısınız.

Rüyada platonik sevgiliye sarılmak karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada platonik sevdiğine sarılmak çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve rüyayı gören kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, inancının zayıflayacağına tabir olunur.

Rüyada platonik aşkına sarılmak yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine işarettir.

Rüyada platonik sevgiliyi görmek elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, rüya sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, huzurun kaçacağına rivayet eder.

Rüyada platonik sevgili görmek daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına rivayet eder.

Rüyada platonik aşkınla sevgili olduğunu görmek emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine inanılır.

Rüyada platonik aşkını öpmek rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada platonik aşkını görmek yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, hayatı ile bazı kararlar vereceğine, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments