Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada platonik aşkına sarılmak

Rüyada platonik aşkına sarılmak

Rüyada platonik aşkına sarılmak yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, gelirinin sürekli olacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, el açmayacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada platonik aşkına sarılmak gördüyseniz:

  • Size baskı uygulamaya çalışan kişilere izin vermeyin ya da kendinizi rahatsız hissetmenize yol açabilecek harcamalardan veya yatırımlardan kaçının.

Rüyada platonik aşkına sarılmak maddi durumun düzeltileceğine, maceralara atılacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına tabir olunur.

Rüyada platonik aşkını görmek koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına delalet eder.

Rüyada platonik aşkınla konuşmak kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, kazancının tükenmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada platonik aşkınla sevgili olduğunu görmek eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, saygın biri haline geleceğine delalettir.

Rüyada platonik aşkını öpmek aile bireylerinin arasının açılacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, yüksek mevkilerde işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski platonik aşkını görmek baht açıklığına ve şansın döneceğine, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada platonik sevgiliye sarılmak ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine rivayet eder.

Rüyada platonik sevdiğine sarılmak çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments