Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada platonik sevdiğine sarılmak

Rüyada platonik sevdiğine sarılmak

Rüyada platonik sevdiğine sarılmak umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına işaret eder.

Rüyada platonik sevdiğine sarılmak gördüyseniz:

  • Sizin için en önemli olan işlere odaklanmalısınız.

Rüyada platonik sevdiğine sarılmak borçlarının da kapanacağına, kötü gidişe dur denileceğine, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına yorulur.

Rüyada platonik sevgiliye sarılmak onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine işarettir.

Rüyada platonik aşkına sarılmak kolay yoldan gelir elde edeceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada platonik sevdiğini görmek hastalıklara şifa bulunacağına, işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada platonik sevdiğin kişiyi görmek kolaylık sağlayacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada platonik aşkıyla öpüşmek üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına alamet eder.

Rüyada platonik sevgiliyi görmek ondan kazanç elde edeceğine, çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine işaret eder.

Rüyada platonik aşk görmek arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments