Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada platonik sevgiliyi görmek

Rüyada platonik sevgiliyi görmek

Rüyada platonik sevgiliyi görmek temiz ve yeni bir sayfa açacağına, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada platonik sevgiliyi gördüyseniz:

  • Farklılıklar evinizde yaşayan ya da ziyarete gelen konukların kendisini iyi hissetmesini sağlayabilir.

Rüyada platonik sevgiliyi görmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, ancak rüya sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine yorulur.

Rüyada platonik sevgili görmek çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine rivayet eder.

Rüyada platonik sevgiliye sarılmak kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, başarılarının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada platonik aşkınla sevgili olduğunu görmek hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine, hiç hesapta olmayan bir seyahate yorulmaktadır.

Rüyada platonik sevdiğini görmek sevinçli haberler geleceğine, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine yorulur.

Rüyada platonik aşkıyla öpüşmek kendisinin ve ailesinin geleceğine, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına delalettir.

Rüyada platonik aşkını öpmek sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına, geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, maddi sıkıntılardan kurtulmaya delalet etmektedir.

Rüyada platonik sevdiğine sarılmak endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments