Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada platonik aşkınla sevgili olduğunu görmek

Rüyada platonik aşkınla sevgili olduğunu görmek

Rüyada platonik aşkınla sevgili olduğunu görmek yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, rahata ereceğine, mutlu olacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada platonik aşkınla sevgili olduğunu gördüyseniz:

  • Hangi yollarla para kazanabileceğiniz üzerine daha fazla düşünmeniz gerekebilir.

Rüyada platonik aşkınla sevgili olduğunu görmek mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sırların ortaya çıkmasına, maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski platonik aşkını görmek büyük başarı kazanacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine delalet etmektedir.

Rüyada platonik aşkını öpmek güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, kavgaların büyüyeceğine, çok başarılı işler gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada platonik aşkına sarılmak ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine, bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada platonik aşkınla konuşmak çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, yüksek makamlara geleceğine, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine delalet eder.

Rüyada platonik aşkını görmek hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, rahat nedir öğreneceğine alamet etmektedir.

Rüyada platonik sevgiliyi görmek büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına yorulur.

Rüyada platonik sevgiliye sarılmak huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments