Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada platonik aşk görmek

Rüyada platonik aşk görmek

Rüyada platonik aşk görmek onun yasaklarını çiğneyeceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına delalettir.

Rüyada platonik aşk gördüyseniz:

  • Bazı konularda önemli ilerlemeler kaydedebilirsiniz.

Rüyada platonik aşk görmek aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada platonik aşkıyla öpüşmek konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına işaret etmektedir.

Rüyada platonik görmek daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada platonik sevgiliyi görmek keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada platonik sevgiliye sarılmak ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına alamet eder.

Rüyada platonik aşkına sarılmak yalnız hissetmeye, başarı üstüne başarı kazanacağına, işlerin bu yüzden epey aksayacağına delalettir.

Rüyada platonik sevgili görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski platonik aşkını görmek bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, mal kaybına uğrayacağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments