Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada platonik görmek

Rüyada platonik görmek

Rüyada platonik görmek ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına, etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, yüksek bir makamı olacağına, hayırlı günlerin geleceğine ve rüya sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına yorulur.

Rüyada platonik gördüyseniz:

  • Olumlu bakmaya çalışırsanız pek çok şeyin çözülebileceğini görebilirsiniz.

Rüyada platonik sevgiliyi görmek hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına rivayet eder.

Rüyada platonik aşkını öpmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına delalet eder.

Rüyada platonik görmek yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada platonik sevdiğin kişiyi görmek yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, işlerinde verimin artacağına tabir olunur.

Rüyada eski platonik aşkını görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada platoniğini görmek devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına, hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, hastalıkların iyileşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada platonik aşkına sarılmak sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, kendine geleceğine, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine tabir olunur.

Rüyada platonik sevgili görmek zorlukları teker teker aşacağına, maddi olarak zarar edeceğine, işlerinde verimsiz hale geleceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments