Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yumurta akı yemek

Rüyada yumurta akı yemek

Rüyada yumurta akı yemek çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, hayali kurulan eve ulaşmaya, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada yumurta akı yemek gördüyseniz:

  • Geçmişte kaçırdığınız veya kaybettiğiniz şeylere tekrar sahip olma şansı bulabilirsiniz.

Rüyada yumurta akı yemek yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada pişmiş yumurta akı görmek yaşadığı zorlukların son bulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, borcunun çok olacağına işaret eder.

Rüyada yılanın zehrini akıtmak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Rüyada suyu boşa akıtmak elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada göz akı görmek iş hayatında saygı göreceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine delalet etmektedir.

Rüyada idrar akıtmak hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada cerahat akıtmak iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada irin akıtmak aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments