Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balkon akıtmak

Rüyada balkon akıtmak

Rüyada balkon akıtmak yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan rüya sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine, onu uyaracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada balkon akıtmak gördüyseniz:

  • Sizi kimse yolunuzdan alıkoyamayacak.

Rüyada balkon akıtmak afiyette giden düzeninden olacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine yorulur.

Rüyada sperm akıtmak sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına yorulur.

Rüyada suyu boşa akıtmak kazancının sağlam ve sabit olacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, projelerin büyük başarılar kazandıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada cerahat akıtmak insanların hayranlığını kazanacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine delalet eder.

Rüyada yılan zehrini akıtmak uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada zehir akıtmak kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine inanılır.

Rüyada gözyaşı akıtmak rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada göz akı görmek korkulan bir durumla karşılaşılacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments