Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pişmemiş tavuk görmek

Rüyada pişmemiş tavuk görmek

Rüyada pişmemiş tavuk görmek çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, yetki ve imza sahibi olacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine delalettir.

Rüyada pişmemiş tavuk gördüyseniz:

  • Gözünüzün kulağınızın açık olmasında fayda var.

Rüyada pişmiş tavuk almak zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, arzu ve isteklerine kavuşacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada pişmiş tavuk eti yemek görmek projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına inanılır.

Rüyada pişmiş tavuk eti yediğini görmek parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada pişmiş tavuk eti görmek yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, kısmetli bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada fırında pişmiş tavuk görmek aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden rüya sahibinin hasta olacağına işarettir.

Rüyada pişmeye hazır tavuk görmek ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine, başarının garantileneceğine, herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada az pişmiş tavuk eti yemek rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına, dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pişmiş tavuk eti yemek iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, ticaretinin büyüyeceğine, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments