Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gri tavşan görmek

Rüyada gri tavşan görmek

Rüyada gri tavşan görmek yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına, maddi anlamda kendisini toparlayacağına rivayet eder.

Rüyada gri tavşan gördüyseniz:

  • Hemen hemen her konuda başarılı olma gayretleri içindesiniz.

Rüyada gri tavşan görmek attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz ve gri kedi görmek ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine ve çok daha huzurlu ve mutlu bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada parlak gri renk görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına tabir olunur.

Rüyada gri atkı görmek doğru işler yapacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına işaret eder.

Rüyada gri göz görmek o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, üzüntülü haberler alacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına delalet eder.

Rüyada gri su görmek işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada gri renkli güvercin görmek kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına, çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada gri oda görmek sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments