Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pişmiş piliç görmek

Rüyada pişmiş piliç görmek

Rüyada pişmiş piliç görmek can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına alamet eder.

Rüyada pişmiş piliç gördüyseniz:

  • Bir süredir tam olarak çözülemeyen konular ya da problemler ani bir şekilde çözüm yoluna gidebilir.

Rüyada pişmiş piliç yemek mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına alamet etmektedir.

Rüyada pişmiş piliç görmek yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü piliç görmek hayırlı bir hayat süreceğine, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, işlerinin günden güne açılacağına yorulur.

Rüyada canlı piliç görmek herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine alamet eder.

Rüyada çiğ piliç görmek huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine, ana baba sözü dinlemeye işarettir.

Rüyada kızarmış piliç yemek yaşadığı muhitin yenileneceğine, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, mal veya dünyalığına gelecek zarara alamet eder.

Rüyada kızarmış piliç görmek zahmete düşeceğine, açların doyacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada piliç eti pişirmek zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments