Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada canlı piliç görmek

Rüyada canlı piliç görmek

Rüyada canlı piliç görmek arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran rüya sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, ev sahibi olacağına, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada canlı piliç gördüyseniz:

  • Toplum içinde yıkıp, devireceğiniz şeylerle başkalarına da zarar verebilirsiniz.

Rüyada canlı piliç görmek kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızarmış piliç görmek yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, büyük bir işin sahibi olacağına yorulur.

Rüyada piliç kesmek fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine delalettir.

Rüyada kızarmış piliç yemek alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına rivayet eder.

Rüyada ölü piliç görmek kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine, herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına delalettir.

Rüyada piliç eti pişirmek anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, zevkli ve güzel hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tavuk piliç görmek endişe edilen durumların ortadan kalkacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına, kendi kabuğuna çekileceğine yorulur.

Rüyada piliç yakalamak bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments