Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada piliç eti pişirmek

Rüyada piliç eti pişirmek

Rüyada piliç eti pişirmek rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, kötü günler için daima kenarda para tutacağına, hastaysa şifa bulacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine delalet eder.

Rüyada piliç eti pişirmek gördüyseniz:

  • Yaratıcı fikirleriniz var.

Rüyada piliç eti pişirmek atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, bir sebeple kendi içine kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada piliç pişirmek daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, işlerinde başarılı olacağına, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına rivayet eder.

Rüyada piliç eti görmek rüya sahibinin kısmetinin kapanacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına yorulur.

Rüyada piliç eti yemek kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına delalettir.

Rüyada piliçli tavuk görmek çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine işarettir.

Rüyada kızarmış piliç görmek aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, saygın biri olacağına, rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada piliç yakalamak kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına, kısa süreli hastalık yaşamasına delalettir.

Rüyada piliç kesmek ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına, hayalkırıklığı duyacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments