Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiğ piliç görmek

Rüyada çiğ piliç görmek

Rüyada çiğ piliç görmek eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, konforunun ve lüksünün yerinde olacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, hayatının adeta cennete döneceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine rivayet eder.

Rüyada çiğ piliç gördüyseniz:

  • Olması imkansız beklentiler ya da eğilimler içine girebilir, altından kalkılamayacak iş yükleri nedeniyle veya çevrenizdeki kişilere yapılması imkansız işler delege ederek hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

Rüyada çiğ piliç görmek vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine inanılır.

Rüyada kızarmış piliç görmek azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına yorulur.

Rüyada pişmiş piliç yemek kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölü piliç görmek rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına inanılır.

Rüyada piliç eti yemek büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada tavuk piliç görmek işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, her türlü yakarışının karşılık bulacağına rivayet eder.

Rüyada piliç pişirmek kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, güzel bir haneye sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada canlı piliç görmek yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments