Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızarmış piliç görmek

Rüyada kızarmış piliç görmek

Rüyada kızarmış piliç görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine, edilen duaların kabul edileceğine, çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine yorulur.

Rüyada kızarmış piliç gördüyseniz:

  • Toplum içerindeyken ikili ilişkilerinize veya sizin için özel bir kişiyle konuşmalarınıza, iş hayatınıza veya sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor.

Rüyada kızarmış piliç görmek saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, hayattan bıkmasına neden olacağına tabir olunur.

Rüyada kızarmış piliç yemek kendisini sorgulama gereği duyacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına yorulmaktadır.

Rüyada piliç eti yemek tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, kazanılan paranın bereketinin olmayacağına inanılır.

Rüyada pişmiş piliç yemek işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine inanılır.

Rüyada çiğ piliç görmek sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, rahat bir döneme gireceğine, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine inanılır.

Rüyada pişmiş piliç görmek ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına işaret etmektedir.

Rüyada piliç yakalamak gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, üzüntülerinin biteceğine tabir olunur.

Rüyada tavuk piliç görmek çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments