Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pişmiş karaciğer yemek

Rüyada pişmiş karaciğer yemek

Rüyada pişmiş karaciğer yemek maddi olarak büyüyeceğine, aile içinde husumet gelişeceğine, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına yorulur.

Rüyada pişmiş karaciğer yemek gördüyseniz:

  • Kontrolü veya liderliği ele almanız durumunda yapılacak çok şey olabilir.

Rüyada pişmiş karaciğer yemek dünya malı elde edeceğine, günahtan kaçınarak yaşayacağına, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada pişmiş karaciğer görmek rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, sevgi ve barış ortamının kurulacağına rivayet eder.

Rüyada çiğ karaciğer yemek kısmetlerin çoğalacağına, anne baba duası alacağına, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi karaciğerini görmek neşesine kavuşacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada karaciğer nakli görmek büyük bir projeye girileceğine, kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve rüya sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına inanılır.

Rüyada karaciğer pişirmek kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına delalet etmektedir.

Rüyada karaciğerini bağışlamak güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına inanılır.

Rüyada karaciğer ameliyatı olmak zahmete ve derde düşeceğine, kısa süreli hastalık yaşamasına, insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments