Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karaciğer pişirmek

Rüyada karaciğer pişirmek

Rüyada karaciğer pişirmek maddi anlamda zarar edeceğine, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına, fakirlerin zenginleşeceğine, saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına yorulur.

Rüyada karaciğer pişirmek gördüyseniz:

  • Belli önerilerinizi, planlarınızı veya teklifleri gözden geçirmeniz gerektiğini gösteren işaretleri görmezden gelmeyin.

Rüyada karaciğer pişirmek sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, bilincin artacağına, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada çiğ karaciğer yemek aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, büyük borçlara girmeyeceğine, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada hayvan karaciğeri görmek çok büyük borçlar alacağına, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, hayli sağlam başarılara imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada karaciğer ameliyatı olmak hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, sahip olduklarının da çoğalacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine inanılır.

Rüyada pişmiş karaciğer görmek bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada karaciğer görmek işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine tabir olunur.

Rüyada kendi karaciğerini görmek büyük miktarda kazanç sağlayacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine, ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine inanılır.

Rüyada çiğ karaciğer görmek hastalıklarını yeneceğine, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments