Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güvercin ve balık görmek

Rüyada güvercin ve balık görmek

Rüyada güvercin ve balık görmek kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine, dileklerin yerine geleceğine, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına yorulmaktadır.

Rüyada güvercin ve balık gördüyseniz:

  • Hayatınızda olumlu değişiklikler yapmak için bazı kişilerle iş birliği yapabilirsiniz.

Rüyada güvercin ve balık görmek amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, onlardan taraf hayır göreceğine, istediği zaman yeni işler kurabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir çift beyaz güvercin görmek dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine delalet eder.

Rüyada güvercin yavrusu görmek kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada güvercin topluluğu görmek yeni planlar yapacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına işarettir.

Rüyada cift güvercin görmek sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz güvercin olmak yoksul için zenginliğe, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kafesde güvercin görmek hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, çok büyük bir işe girileceğine, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada ev güvercini görmek aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments