Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pişmiş çorba görmek

Rüyada pişmiş çorba görmek

Rüyada pişmiş çorba görmek ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, yapılan her işte hayır duası alınacağına, iyiliklerden yüz çevirmeye, üzüleceğine, yıkılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine, onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada pişmiş çorba gördüyseniz:

  • Koşarak yürümek eğiliminizden vazgeçmelisiniz.

Rüyada pişmiş çorba görmek rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada biriyle çorba içmek atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına alamet eder.

Rüyada arabaşı çorbası görmek yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına delalet etmektedir.

Rüyada mercimek çorbası dökmek endişe verici olaylar yaşanacağına, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına alamet eder.

Rüyada tencere içinde çorba görmek adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, yarar getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yoğurtlu çorba yemek rüya sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına işarettir.

Rüyada ekşi çorba görmek karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına, hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine işaret eder.

Rüyada çorbayı taşırmak ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments