Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pişmiş börülce görmek

Rüyada pişmiş börülce görmek

Rüyada pişmiş börülce görmek tövbe etmeden vefata, çözüm bulmak için fikir danışacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına işaret etmektedir.

Rüyada pişmiş börülce gördüyseniz:

  • Belli konularda faydasını görebileceğiniz bilgiler elde edebilirsiniz.

Rüyada pişmiş börülce görmek bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada yeşil börülce toplamak ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına inanılır.

Rüyada taze börülce görmek çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, sayılacağına ve sevileceğine, yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına işarettir.

Rüyada börülce ekmek elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, bunu şeref sayacağına, sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine tabir olunur.

Rüyada börülce yemeği pişirmek sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, itibarının ve makamının artacağına delalettir.

Rüyada yeşil börülce görmek oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve rüya sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine, kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına işarettir.

Rüyada börülce topladığını görmek sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine alamet etmektedir.

Rüyada börülce salatası görmek sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments