Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil börülce görmek

Rüyada yeşil börülce görmek

Rüyada yeşil börülce görmek çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, isteklerinin yerine geleceğine, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına işarettir.

Rüyada yeşil börülce gördüyseniz:

  • Kafanız fantazilerle dolu olabilir diğer konular size sıkıcı gelebilir.

Rüyada yeşil börülce toplamak gücünün azalacağına, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine, vefasızlık ve haksızlık göreceğine inanılır.

Rüyada yeşil börülce yemek uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil börülce görmek elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine işarettir.

Rüyada börülce topladığını görmek kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada taze börülce görmek parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine işarettir.

Rüyada börülce tarlası görmek yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine yorulur.

Rüyada kuru börülce görmek büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine işaret eder.

Rüyada deniz börülcesi yemek kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments