Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada börülce topladığını görmek

Rüyada börülce topladığını görmek

Rüyada börülce topladığını görmek kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, rüyayı gören kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına inanılır.

Rüyada börülce topladığını gördüyseniz:

  • Olumlu adımlar atabilirsiniz.

Rüyada yeşil börülce toplamak uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, varlık içinde yaşayacağına, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine işaret eder.

Rüyada taze börülce toplamak aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, böylece kendine güveneceğine rivayet eder.

Rüyada börülce toplamak yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına yorulur.

Rüyada börülce topladığını görmek etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine alamet eder.

Rüyada yeşil börülce yemek büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına inanılır.

Rüyada kuru börülce görmek kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine alamet eder.

Rüyada taze börülce görmek maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, ters giden işlerin normale döneceğine, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada haşlanmış börülce görmek çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments