Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada börülce salatası görmek

Rüyada börülce salatası görmek

Rüyada börülce salatası görmek sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına yorulur.

Rüyada börülce salatası gördüyseniz:

  • Uzun süredir görmediğiniz birisinden haber alabilirsiniz.

Rüyada börülce salatası görmek içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına rivayet eder.

Rüyada taze börülce toplamak gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına işarettir.

Rüyada börülce yemeği pişirmek sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine işarettir.

Rüyada yeşil börülce görmek zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine işaret eder.

Rüyada börülce toplamak evinin geçiminin zorlaşacağına, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine işarettir.

Rüyada pişmiş börülce görmek tabiri caizse ağız tadından olacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine tabir olunur.

Rüyada kuru börülce görmek duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına inanılır.

Rüyada taze börülce görmek gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments