Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil börülce toplamak

Rüyada yeşil börülce toplamak

Rüyada yeşil börülce toplamak atılan adımların büyük başarılar getireceğine, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, kötü halinden eser kalmayacağına, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine işarettir.

Rüyada yeşil börülce toplamak gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz şeyler kendini hatırlatabilir.

Rüyada yeşil börülce toplamak büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, planların tutmayacağına delalet eder.

Rüyada börülce topladığını görmek böyle işlere kalkışacağına, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada taze börülce toplamak insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, işlerini sabırla yoluna koyacağına, makamının sürekli yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada börülce toplamak geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil börülce yemek uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil börülce görmek kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine delalettir.

Rüyada taze börülce görmek rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada haşlanmış börülce görmek kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments