Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pazardan kestane almak

Rüyada pazardan kestane almak

Rüyada pazardan kestane almak darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, hastalanacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine alamet eder.

Rüyada pazardan kestane almak gördüyseniz:

  • Gitmek istediğiniz bir yere geç kalabilir ya da hiç gidemeyebilirsiniz.

Rüyada pazardan kestane almak sevilen ve sayılan biri olunacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada çiğ kestane yemek maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine inanılır.

Rüyada kestane topladığını görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine işarettir.

Rüyada kavrulmuş kestane yemek maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sudan kestane toplamak çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, akıllı adımlar atacağına, böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına yorulmaktadır.

Rüyada at kestanesi yemek maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine inanılır.

Rüyada ölüye kestane vermek çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, iyiliklerden yüz çevirmeye, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada topraktan kestane toplamak çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments