Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çuvalla kestane görmek

Rüyada çuvalla kestane görmek

Rüyada çuvalla kestane görmek büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, maddi durumunuzun düzeleceğine, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, bunun farkına varacağına, yaşanan sorunların sona ereceğine, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, zenginleşeceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada çuvalla kestane gördüyseniz:

  • Pek çok tanıdığınıza danışmanlık veya bakıcılık yapmanız gerekebilir.

Rüyada çuval içinde kestane görmek hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine delalet eder.

Rüyada çuvalla kestane görmek çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, yeni işlere girileceğine, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir çuval kestane görmek hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kavrulmuş kestane yemek hayatının düzene gireceğine, geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada at kestanesi toplamak fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kestane kabuğu görmek alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birine kestane vermek sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına delalet eder.

Rüyada saçını kestane rengine boyatmak herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments