Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden kek almak

Rüyada birinden kek almak

Rüyada birinden kek almak toplumda iyi bir yer edineceğine, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına, çok kötü günler yaşayacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine, verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinden kek almak gördüyseniz:

  • Rüyalarda artış var.

Rüyada fırında kek pişirmek işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine yorulur.

Rüyada kekin kabardığını görmek iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kek ve pasta görmek çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına delalettir.

Rüyada tuzlu kek yemek borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada kek ikram etmek hastalar için şifaya yorumlanan rüya, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine, kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir tepsi kek görmek hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kek istemek hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına inanılır.

Rüyada portakallı kek görmek üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments