Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pişmemiş baklava görmek

Rüyada pişmemiş baklava görmek

Rüyada pişmemiş baklava görmek iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada pişmemiş baklava gördüyseniz:

  • Zaman kaybediyorsunuz.

Rüyada pişmiş baklava görmek herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına işaret eder.

Rüyada pişmemiş baklava görmek onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sıcak baklava yemek sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına alamet etmektedir.

Rüyada dondurmalı baklava görmek karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına işarettir.

Rüyada baklava ikram etmek deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, büyük bir borcun altına gireceğine işarettir.

Rüyada birine baklava vermek çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, yalan söylemeye alamet etmektedir.

Rüyada baklava açmak aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına delalettir.

Rüyada kuru baklava yemek sıkıntılarının geçeceğine, fikirlerinin can bulacağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments