Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada etrafa pislemek

Rüyada etrafa pislemek

Rüyada etrafa pislemek yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, korkularının üzerine gideceğine, dinin emirlerini hiçe sayacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına işarettir.

Rüyada etrafa pislemek gördüyseniz:

  • Birlikte zaman geçirdiğiniz veya size yardım borçlu kişilerin teklifleri ya da sunabilecek hizmetleri söz konusu olabilir.

Rüyada etrafa pislemek sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada ateşin etrafında oturmak hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, helal rızka kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada etrafı temizlemek acı veren kazalara, yenilgiye uğramış hissedeceğine, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına delalettir.

Rüyada etrafın yandığını görmek yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine işarettir.

Rüyada etrafında böcek görmek başına bazı musibetlerin geleceğine, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada etrafında balık görmek büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada evin etrafında su görmek kısa sürede hayatının düzene gireceğine, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına tabir olunur.

Rüyada evin etrafında köpek görmek şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, hayırlı haberler alacağına, sevineceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments