Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pirinci dökmek

Rüyada pirinci dökmek

Rüyada pirinci dökmek duygularının ön plana çıkacağına, maddi açıdan zarar edileceğine, rahat edeceğine, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, hastalıkların son bulacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına delalet etmektedir.

Rüyada pirinci dökmek gördüyseniz:

  • Sizden talepleri olan kişilere hızlı tepkiler vermemelisiniz.

Rüyada pirinç yere dökmek sevdiği kişileri de yanına alacağına, istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına delalettir.

Rüyada pirinç dökmek emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, çok büyük mutluluk duyacağına işaret eder.

Rüyada pirinci dökmek iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, aldığı borçların katbekat artacağına işaret etmektedir.

Rüyada pirinç pilavı dökmek hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine inanılır.

Rüyada pirinç ve bulgur pilavı görmek kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine, pek çok kişiyi idare edeceğine rivayet eder.

Rüyada sütlü pirinç görmek sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, ticari anlamda yön değiştireceğine delalet eder.

Rüyada çuvalda pirinç görmek neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine, büyük miktarda para kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada pirinç bulgur mercimek görmek hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments