Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sütlü pirinç görmek

Rüyada sütlü pirinç görmek

Rüyada sütlü pirinç görmek kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine, kazancın her geçen gün daha da artacağına, birçok yeni fikir edinileceğine, çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına, kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sütlü pirinç gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla ilgili bazı olumsuz gelişmeler canınızı biraz sıkabilir.

Rüyada sütlü pirinç görmek çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine, çok mutlu bir hayata sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada sütlü şeker görmek sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, zorlukların ve kavgaların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada sütlü kadayıf görmek mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, aksiliklerin başgöstereceğine işaret eder.

Rüyada sütlü türk kahvesi görmek başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine tabir olunur.

Rüyada sütlü tatlı ikram etmek kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına tabir olunur.

Rüyada sütlü çorba pişirmek karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına, kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada sütlü tarhana görmek iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, düşmanlar tarafından zarar göreceğine alamet eder.

Rüyada sütlü kahve içtiğini görmek disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, rüyayı gören kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments