Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pirinç dökmek

Rüyada pirinç dökmek

Rüyada pirinç dökmek sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, büyük tartışmaların sonlanacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, her istediğini elde edeceğine, işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine yorulur.

Rüyada pirinç dökmek gördüyseniz:

  • Birkaç eksiği gidererek ya da yarım kalan veya aksayan yerleri tamamlayarak çok çaba sarf ettiğiniz konuların üstesinden gelebilirsiniz.

Rüyada pirinç dökmek maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına alamet eder.

Rüyada pirinç yere dökmek dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine delalettir.

Rüyada pirinci dökmek gün günden daha da kötüye gideceğine, sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pirinç pilavı dökmek çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, maddi yükümlülüklerin azalacağına inanılır.

Rüyada pirinç pilavı vermek hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada okunmuş pirinç yemek başarılı bir kariyere sahip olacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına alamet eder.

Rüyada pirinç pilavı yediğini görmek rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine tabir olunur.

Rüyada yanık pirinç görmek iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments