Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yığın ayakkabı görmek

Rüyada bir yığın ayakkabı görmek

Rüyada bir yığın ayakkabı görmek ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına inanılır.

Rüyada bir yığın ayakkabı gördüyseniz:

  • Kabalaşmak veya diş gıcırdatmak kötü sonuçlar doğurabilecekken, olumlu tavırlar sergilemeniz durumunda daha olumlu şeyler olmasını umabilirsiniz.

Rüyada ayakkabı yığını görmek alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir yığın ayakkabı görmek yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, elinin döneceğine, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın yığını görmek yeni fırsatlar elde edeceğine, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, rüya sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada ekin yığını görmek hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına işarettir.

Rüyada bulgur yığını görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, sıkıntılı günler geçireceğine, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine alamet eder.

Rüyada kar yığını görmek yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, istediği başarıya kavuşacağına delalettir.

Rüyada tomruk yığını görmek sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine tabir olunur.

Rüyada kitap yığını görmek kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına, aksiliklerin yakayı bırakmayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments