Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pirinç ve nohut görmek

Rüyada pirinç ve nohut görmek

Rüyada pirinç ve nohut görmek kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, zor ve kötü günler geçireceğine, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada pirinç ve nohut gördüyseniz:

  • Duygularınızı dengede tutabilmeniz oldukça zordur.

Rüyada pirinç nohut görmek güvensizliğini yeneceğine, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada nohut pirinç görmek kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada pirinç ve nohut görmek rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada çiğ nohut görmek yaşadığı darlığın son bulacağına, ailesi ile mutlu olacağına, başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kavrulmuş nohut yemek büyük miktarda para kazanacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine yorulmaktadır.

Rüyada pişmemiş nohut görmek daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine delalet eder.

Rüyada nohut çuvalı görmek çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yemeklik nohut görmek onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, güzel ve rahat bir yaşamı olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments