Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pirinç pilavı kusmak

Rüyada pirinç pilavı kusmak

Rüyada pirinç pilavı kusmak çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, hayatına bakacağına, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, daha rahat para kazanacağına delalet eder.

Rüyada pirinç pilavı kusmak gördüyseniz:

  • Şimdiye kadar fırsat gibi görünen bir konuda ödenmesi gereken bedeller olabilir.

Rüyada pirinç pilavı kusmak anlayışlı bir kişi ile tanışacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına alamet eder.

Rüyada pirinç kusmak işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz pirinç pilavı görmek daha kolay bir hayata kavuşacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine rivayet eder.

Rüyada pirinç pilavının döküldüğünü görmek para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada pirinç pilavı yapmak ve yemek alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına işarettir.

Rüyada pirinç pilavı almak yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada şehriyeli pirinç pilavı görmek çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada pirinç pilavı dökmek yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments