Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada piramite girmek

Rüyada piramite girmek

Rüyada piramite girmek büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, ele geçen kazancın artacağına, maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına delalettir.

Rüyada piramite girmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik şekilde sizin için önemli bir kişinin dikkatini çekebilirsiniz.

Rüyada piramite girmek çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada piramitleri görmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mısır piramidi görmek yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, daha çok çalışılacağına yorulur.

Rüyada piramit görmek büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, büyük bir ikilemde kalacağına rivayet eder.

Rüyada piramit yapmak maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına, gelirinin düşeceğine işaret eder.

Rüyada mısır piramitlerini görmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine rivayet eder.

Rüyada suçsuz yere cezaevine girmek sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına tabir olunur.

Rüyada bir apartmana girmek o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, sermayesinin çoğalacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments